schilderijen sculpturen ...cv... statement links medium TV-Londerzeel over het boek 1 tekeningen contact Victor George
[ ]
home


Boekscout uitgeverij.

Titel: Titel zoeken achteraf (Uitgeverij bepaalt de afmetingen).wit blad


Uitgeverij Boekscout gaf deze boeken uit.

Bestel hier boek 1 (klik dan op de cover).

(Eenvoudig om te bestellen... Boekscout levert het boek).
Dank je.

Waarover schrijf ik: Dit is het laatste boek van de trilogie over het verzet van Paulinneke van de Welvaert.

Manuscript insturen: Ik stuurde het manuscript in op 30 maart 2023, kreeg een e-mail terug dat het vorige boek (Handverlegen Handvest: over de vriendschap van twee Londerzeelse kinderen waarvan later in de realiteit het meisje 'n ongeluk had), te weinig verkocht werd. Ik vond het op dat moment het mooiste boek, 't kon echter niet gewaardeerd worden... Het Boekscoutpromotieteam, helpt me, zodat ik het derde deel van Paulinnekes verzet kan laten uitgeven.
Dat probeer ik op 28 april.

Hoe werkt het? Ik probeer het totaal verbeterde boekdeel opnieuw uit te laten geven. Boekscout heeft zowat drie maand nodig om een beoordeling te sturen. De voortgang laat ik zeker via deze site of facebook weten.
Hoop jullie hier te mogen begroeten. Boekscout vertelde me dat ik ook een online gesprek daarover zou kunnen organiseren.

Dit deel handelt over het laaste stuk van het verzet. Waarbij ik het geluk heb gehad om tussen jullie te mogen leven.

Ik krijg een contract:
Moet 40 e-mailadressen hebben die elke keer de toestemming geven om één promotiemail naar deze personen te sturen; mag anders 't e-mail niet gebruiken.Spijtig mag ik ook de beoordelingen van Boekscout niet gebruiken.Heb erg goede ervaringen met de uitgeverij (privacy, levering en inzet).

*** Mag ik jullie e-mail gebruiken om éénmalig (je mag het voor meedere keren bevestigen, zo weten jullie alles als eersten) een promotiemail te sturen: laat het weten via het e-mailadres alsjeblieft.(f...-l...@sk....be)
Dank je wel.


NIEUWS dit moet je weten: "Heet van de naald".
Ondanks de vele vragen die ik me stel:'Wie zit er op een boek van de Frengen te wachten.Daarom dus: Een Bie als Paulinneke prikt in mijn oor.
- 9 mei: na de nieuwe verzending kreeg ik nieuws dat de uitgeverij het manuscript ging beoordelen (men mij na 8 weken iets ging laten weten.
- 2 mei: kreeg ik geen bevestiging: waarschijnlijk ietwat fout met het ventje achter de computer want ik schreef een e-mail en de uitgeverij had niets ontvangen.
- 30 april 2023: "manuscript 4", deel 3 over Paulinneke van de welvaert, vertrekt naar de uitgeverij.

- 22 april 2022: "Handverlegen handvest", een roman over 'n begonnen kinderliefde in Londerzeel. Mooie zinnen beschrijven; zo zegt de beoordeling; het verhaal.

- 13 december 2021: 'Scherven en vergeet-me-nietjes vertelt het verhaal van Paulinneke tijdens verzetswerkzaamheden.

- 17 februari 2021 "Als uit twee dozen klaprozen" behandelt (mogelijk wat ingewikkeld) hoe Paulinneke in de verzetsbeweging verzeilde.


Hoe probeer ik te schrijven? Bij mijn eerste boek begon ik te overdrijven met bijvoeglijke naamwoorden, nadien ging ik letten op een meer eigen stijl (al vond iedereen dat ik dat meteen had, pff...), probeer hierbij duidelijker te worden. Hou veel van stijlfiguren, alliteraties, spreekwoorden en gezegden, probeer het luchtig te houden, en door woorden en afkortingen snelheid of traagzaamheid te gebruiken, af en toe een Londerzeelse uitspraak moet kunnen.

Over de auteur: Ik was als kleine jongen een ziekelijke gast, dagdagelijkse injecties (daarmee zijn er zoveel lekken, zeker!). Ik denk ontzettend aan mijn Londerzeel.

't Fragment uit het boek en de korte inhoud vind je op acherkant van het boek.
Dank u. Bestel hier boek 2.

Dank u. Bestel hier boek 3.

Boekgegevens vind je bij de bestellingen.

Titel:

Auteur: Frans Frengen

uitgeverij: Boekscout
Verschijningsdatum:
Aantal pagina's:
ISBN:
Geïllustreerd:
Verkoopprijs:
Uitvoering:
* inclusief kosteloze verzending in Nederland en België